Opi, kuinka luoda, lisätä tuotteita ja tilauksen yksityiskohtia uuteen MYYNTITILAUKSEEN asiakkaalle.
Vinkki: Muokataksesi olemassa olevaa tilaustietuetta, klikkaa sitä Tilausten tai Laskujen listanäkymässä.
Klikkaa [+ Uusi tilaus]
Valitse tilauksen tyyppi ja asiakas valikosta ja valitse [OK]
Lisätietoja siitä, kuinka lisätä asiakas
Lomake täyttyy asiakastietueeseen syötetyillä oletustiedoilla.
Osoitteet ja yhteystiedot: Ne tulevat asiakastietueesta. Niitä voi muokata suoraan tilauksessa, jos järjestelmäasetuksesi sallivat sen.
Lisätietoja erilaisten kauppa-, toimitus- ja tiliosoitteiden lisäämisestä
Tilausviite
Käytä tätä syöttääksesi asiakkaan PO-numero (jos sovellettavissa)
Asiakasviite
Tämä tulee asiakastietueesta, mutta se voidaan lisätä/muokata suoraan myyntitilauksessa
Voit syöttää tietoja oletuksena asiakastietueeseen, lisätietoja, lue tämä
Toimitusaika
Tämä tulee kausiasetuksistasi, mutta se voidaan lisätä/muokata suoraan myyntitilauksessa
Toimituksen aloitus ja peruutus: Käytä näitä, jos olet sopinut asiakkaasi kanssa tietyistä päivämääristä. Kun jätetään tyhjäksi, nämä kentät eivät näy PDF:ssä
Toimitus ja toimitusehdot
Nämä tulevat asiakastietueesta, mutta ne voidaan lisätä/muokata suoraan myyntitilauksessa
Tilaustunniste
Jos olet luonut tilaustunnisteita asetuksissasi, voit antaa tilaukselle sisäisen tunnisteen
Lisätietoja tilaustunnisteiden lisäämisestä
Tilausprioriteetti
Jos olet luonut tilausten prioriteetteja asetuksissasi ja määrittänyt ne asiakkaalle, tämä tulee automaattisesti näkyviin. Voit myös lisätä/muokata suoraan myyntitilauksessa
Lisätietoja asiakasprioriteettien lisäämisestä
Maksuehdot, maksun eräpäivä (päivinä) ja pankkitiedot
Nämä tulevat asiakastietueesta, mutta ne voidaan lisätä/muokata suoraan myyntitilauksessa
Kommentit
Nämä tulevat asiakastietueesta, mutta ne voidaan lisätä/muokata suoraan myyntitilauksessa
Lisätietoja asiakasmuistiinpanojen lisäämisestä
Tilauksen tila
AKTIIVINEN: uusi tilaus on oletusarvoisesti aktiivinen
HYVÄKSYTTY: käyttäjän oikeuksista riippuen tilaus luodaan joko hyväksyttynä tai ei-hyväksyttynä, mikä tarkoittaa, että se on hyväksyttävä toisen käyttäjän toimesta ennen kuin Zedonk sisällyttää sen tuotannon laskentaan.
LUKITTU: uusi tilaus on oletusarvoisesti lukitsematon. Joillakin käyttäjillä on järjestelmäoikeus lukita/avata myyntitilauksia.
PAKOTETTU SULKEMINEN: tämä ei ole valittuna oletuksena. Se on valittava vain, kun tilaus peruutetaan tai sitä ei enää tarvitse toimittaa.