Kun tilaus on lukittu, sitä ei voi muokata tai muuttaa, ja vain käyttäjät, joille on annettu lupa, voivat avata lukituksen
Varoitus: Tilaukset voidaan lukita/avata vain, jos käyttäjälläsi on järjestelmän lupa tehdä niin. Jos et pääse tähän, sinun tai järjestelmänvalvojan on tarkistettava käyttäjäoikeutesi