לאחר שהזמנה ננעלת, לא ניתן לערוך או לשנות אותה ורק משתמשים עם הרשאה יוכלו לפתוח אותה
אזהרה: ניתן לנעול/לפתוח הזמנות רק אם למשתמש שלך יש הרשאה מערכתית לעשות זאת. אם אינך יכול לגשת לכך, תצטרך אתה או מנהל המערכת שלך לקבל את ההרשאות משתמש
לאחר שהזמנה ננעלת, לא ניתן לערוך או לשנות אותה ורק משתמשים עם הרשאה יוכלו לפתוח אותה
אזהרה: ניתן לנעול/לפתוח הזמנות רק אם למשתמש שלך יש הרשאה מערכתית לעשות זאת. אם אינך יכול לגשת לכך, תצטרך אתה או מנהל המערכת שלך לקבל את ההרשאות משתמש