Ez a funkció lehetővé teszi, hogy leválassza a vonaljegyzékeit a kiválasztásairól. Ez azt jelenti, hogy ezután minden Ügyfél Kiválasztást önállóan kezelhet.
Fontos: Leválaszthatja a vonaljegyzékeit a kiválasztásairól, de nem kapcsolhatja vissza őket.
A Kiválasztások listanézetében megkeresheti az elküldött vonaljegyzéket
Kattintson a Kiválasztásra a megnyitáshoz
Ekkor egy sárga sávot fog látni a Kiválasztás tetején, amely jelzi, hogy a Kiválasztás egy vonaljegyzékhez van kapcsolva, és kattinthat az [LEKAPCSOLÁS] gombra, hogy leválassza a Kiválasztást az eredeti vonaljegyzékről
Tipp: Amíg a Kiválasztás nincs leválasztva a vonaljegyzékről, a vonaljegyzéken végrehajtott összes frissítés automatikusan alkalmazásra kerül a Kiválasztásokra