Ha egy rendelés zárolva van, nem lehet szerkeszteni vagy módosítani, és csak azok a felhasználók tudják feloldani, akiknek engedélyük van rá.
Figyelem: A rendeléseket csak akkor lehet zárolni/feloldani, ha a felhasználónak van rendszergazdai jogosultsága erre. Ha nem fér hozzá ehhez, akkor önnek vagy a rendszergazdának meg kell néznie a Felhasználói jogosultságokat