Met deze functie kunt u uw line sheets loskoppelen van uw selecties. Dit betekent dat u elke Klantselectie onafhankelijk kunt behandelen.
Belangrijk: U kunt uw Line Sheets loskoppelen van uw Selecties, maar u kunt ze niet opnieuw koppelen.
In uw Selectielijstweergave kunt u uw verzonden Line Sheet vinden
Klik op de Selectie om deze te openen
U ziet dan een gele banner bovenaan de Selectie waarin staat dat de Selectie is gekoppeld aan een Line Sheet en u kunt op [UNLINK] klikken om de Selectie los te koppelen van de oorspronkelijke Line Sheet
Tip: Totdat de Selectie is losgekoppeld van de Line Sheet, worden alle updates op de Line Sheet automatisch toegepast op uw Selecties