Du kan gjøre et produktark inaktivt. Den inaktive statusen er halvveis til å bli slettet, og posten vil ikke lenger vises med mindre du spesifikt leter etter den.
Klikk på produktarknavnet for å redigere
Bla til bunnen av fanen Generelle detaljer og fjern merket for [Aktiv]
Klikk [Lagre]
Oppdater koblede valg
Hvis du har sendt produktarket til dine kjøpere, vil du bli spurt om du vil oppdatere alle koblede valg med endringene gjort i produktarket. Fjern merket i boksen [Oppdater valg] etter behov. Vær oppmerksom på at koblede valg ikke vil bli inaktivert når produktarket er inaktivt.