Denne funksjonen lar deg frakoble dine linjeark fra dine valg. Dette betyr at du da vil kunne behandle hvert kundevalg uavhengig.
Viktig: Du kan frakoble dine linjeark fra dine valg, men du kan ikke koble dem sammen igjen.
På din valglisteside vil du kunne finne ditt sendte linjeark
Klikk på valget for å åpne det
Du vil da se et gult banner øverst i valget som sier at valget er koblet til et linjeark, og du kan klikke [FRIKOBLE] for å frakoble valget fra det opprinnelige linjearket
Tips: Inntil valget har blitt frakoblet fra linjearket, vil alle oppdateringer på linjearket automatisk gjelde for dine valg