Możesz uczynić Arkusz Linii nieaktywnym. Status nieaktywny jest w połowie drogi do usunięcia, a rekord nie będzie się już pokazywał, chyba że go specjalnie wyszukasz.
Kliknij nazwę Arkusza Linii, aby edytować
Przewiń do dołu zakładki Szczegóły Ogólne i odznacz [Aktywny]
Kliknij [Zapisz]
Zaktualizuj Powiązane Wybory
Jeśli wysłałeś Arkusz Linii do swoich kupujących, zostaniesz zapytany, czy chcesz zaktualizować wszystkie powiązane Wybory o zmiany wprowadzone w Arkuszu Linii. Odznacz pole [Zaktualizuj Wybory] według potrzeby. Należy zauważyć, że powiązane Wybory nie zostaną dezaktywowane, gdy Arkusz Linii jest nieaktywny.