Utwórz dodatkowe konta użytkowników w Zedonk dla członków swojego zespołu.
Ważne: Aby dodać nowego użytkownika, musisz zakupić licencję dla dodatkowego użytkownika.
Możesz zakupić dodatkowych użytkowników bezpośrednio w Zedonk lub wysłać e-mail na [email protected] po więcej informacji.
Ostrzeżenie: Tylko administratorzy lub członkowie zespołu z dostępem do zarządzania użytkownikami mogą tworzyć nowe konta użytkowników.
Wskazówka: Aby edytować istniejącego użytkownika, kliknij na jego imię w widoku listy zarządzania użytkownikami.
Aby utworzyć nowego użytkownika ze strony zarządzania użytkownikami, kliknij [+ Nowy Użytkownik].
Wprowadź nazwę użytkownika.
Wskazówka: Nazwy użytkowników Zedonk są współdzielone i unikalne dla wszystkich klientów Zedonk.
Jeśli próbujesz utworzyć nowego użytkownika i otrzymujesz wiadomość, że użytkownik już istnieje, oznacza to, że użytkownik już istnieje w Twoim systemie Zedonk lub w systemie innego klienta Zedonk. Wybierz inną nazwę użytkownika i spróbuj ponownie.
Wprowadź ogólne dane nowego użytkownika.
- Nazwa kontaktu: Wprowadź imię i nazwisko.
- Email: Wprowadź adres e-mail kontaktu.
- Numery telefonów: Wprowadź numer telefonu i numer komórkowy.
- Prowizja: Wprowadź procent prowizji, jeśli dotyczy.
- Dostęp do systemu: Wybierz, do których obszarów systemu użytkownik ma mieć dostęp (Z.Hub, Z.Planner, Z.Studio), jeśli dotyczy.
Ustaw uprawnienia systemowe, zaznaczając pola dla obszarów, do których chcesz, aby użytkownik miał dostęp.
Ważne: Dostęp użytkownika nie może być ograniczony do konkretnych sezonów lub lokalizacji w Zedonk.
Alternatywnie, skopiuj uprawnienia z istniejącego konta, wybierając [Kopiuj uprawnienia od innego użytkownika].
Następnie wybierz użytkownika, od którego chcesz skopiować uprawnienia.
Wybierz [ZAPISZ], aby zapisać rekord.
Uwaga: Po utworzeniu możesz udostępnić dane logowania: Wyślij nazwę użytkownika i hasło bezpośrednio do nowego członka zespołu, aby mógł się zalogować.
Kiedy tworzysz nowych użytkowników, nie wysyłamy im automatycznie ich danych logowania. Będziesz musiał dostarczyć im nazwę użytkownika i hasło.