Nie możesz zmienić nazwy użytkownika istniejącego użytkownika. Musisz zlokalizować i dezaktywować istniejącego użytkownika, a następnie utworzyć nowego użytkownika z pożądaną nazwą użytkownika.
Zlokalizuj istniejącego użytkownika i dezaktywuj go
Teraz możesz dodać nowego użytkownika
Aby uzyskać bardziej szczegółowe instrukcje dotyczące dodawania nowego użytkownika