Odată ce ați rulat selecția, puteți face modificări suplimentare la cantitățile de alocare a stocului.
Când redeschideți o alocare de stoc salvată, veți putea totuși să modificați cantitățile.
Din meniul '[PICK]': Faceți clic pe 'Ștergeți comenzile selectate & Selectați'
Aceasta va șterge tot stocul deja selectat pentru doar acele comenzi care sunt selectate în prezent și va rula apoi procesul de selectare.
Comenzile care sunt deselectate vor fi lăsate neschimbate și vor păstra orice alocare de stoc existentă.
Din meniul '[PICK]': Faceți clic pe 'Ștergeți toate comenzile & Selectați'
Aceasta va șterge tot stocul deja selectat pentru toate comenzile, inclusiv cele care pot fi selectate/deselectate, și apoi va relua procesul de selectare.
Din meniul '[PICK]': Faceți clic pe 'Anulați liniile parțiale'
Dacă după rularea selecției aveți alocări parțiale de produse și nu doriți să emiteți un tichet de selecție pentru aceste cantități alocate parțial (sau poate acestea sunt termenii dvs./clientului dvs.); puteți 'Anula liniile parțiale' pentru a elimina aceste cantități parțiale de selecție din selecție.
Dacă ați alocat mai multe cantități decât aveți în stoc - următoarea notificare va apărea indicând 'Aveți mai mult stoc alocat pe unele produse decât este disponibil':
Notă: Aceasta poate apărea dacă, de exemplu, nivelurile dvs. de inventar au scăzut după ce ați salvat alocările (poate din cauza unei ajustări negative de stoc etc). SAU dacă introduceți manual cantități de alocare și introduceți mai mult decât nivelurile cantităților dvs. de stoc de închidere.
La produsul/produsele și mărimea/mărimile cu cantități supracomandate, va apărea triunghiul galben de avertizare, ca mai sus.
Dacă modificați manual cantitățile de alocare și introduceți mai mult decât este disponibil pentru alocare, mesajul de mai jos va apărea în partea de sus a ecranului:
Orice cantități de alocare în exces vor fi, de asemenea, marcate în coloana 'Stoc alocat' a inventarului dvs. de stocuri de produse cu triunghiul galben de avertizare:
Odată ce ați rulat selecția, puteți gestiona în continuare selecția dvs.:
Alocare - Gestionarea comenzilor individuale
Alocare - Gestionarea selecției comenzilor
sau dacă sunteți mulțumit de cantitățile automate de selecție - puteți emite tichetele de selecție/notițele de livrare:
Alocare - Crearea tichetelor de selecție/Notițelor de livrare