În ecranul de alocare a selecției, faceți clic pe o comandă pentru a dezvălui meniul cu funcții suplimentare de alocare.
- Selectează - o comandă este inclusă atunci când se rulează selecția (implicit, fiecare comandă va fi selectată/inclusă)
- Deselectează - o comandă este exclusă atunci când se rulează selecția. Este posibil să doriți să deselectați temporar o comandă și apoi să o selectați din nou mai târziu, de exemplu, dacă doriți să alocați manual stocul la aceasta și să împiedicați rularea automată a selecției să o includă. Când este deselectată, o comandă este estompată.
- Derulează la produsul următor - Dacă există un număr mic de produse, 'derulează' va evidenția cu un puls galben următorul ID de produs din comandă. Dacă există un număr mare de produse, 'derulează' va muta coloanele de produse la următorul ID de produs din comandă și îl va evidenția cu un puls galben. Continuați să faceți clic pe 'Derulează la produsul următor' de câte ori aveți nevoie.
- Șterge alocările - Făcând clic pe 'Șterge alocările' elimină orice stoc care a fost alocat (automat sau manual) împotriva acestei comenzi în această sesiune. Acest stoc este acum disponibil pentru a fi alocat la o altă comandă, dacă doriți.
- Vizualizează alocările comenzii - Vă arată detalii ale comenzii: dimensiunile produselor, cât a fost comandat, cât a fost livrat și cât ați alocat în prezent în această sesiune.
- Elimină comanda - Elimină comanda din această sesiune. Nu vor fi create bilete de selecție sau note de livrare pentru această comandă și orice stoc care a fost alocat în această sesiune pentru acea comandă va fi eliberat.