Nu puteți șterge un Client, cu toate acestea, puteți face Clientul INACTIV. Această acțiune va elimina înregistrarea clientului din vizualizarea listei.
Sfat: Pentru a inactiva mai mulți clienți simultan, o funcție de acțiune în masă este disponibilă la cerere în Zedonk. Contactați [email protected] pentru mai multe detalii.
Accesați modulul Clienți
Găsiți și deschideți înregistrarea Clientului
Inactivați înregistrarea
Salvați
Sfat: Dacă doriți să reactivați o înregistrare de client, eliminați filtrarea 'Activ' din vizualizarea listei pentru a dezvălui toate înregistrările inactive, deschideți numele clientului inactiv (toate înregistrările inactive sunt tăiate) făcând clic pe acesta, apoi bifați caseta 'Activ' și Salvați.