Raport Personalizat - ȘtergeCopiați paginaActualizat noiembrie 9, 20261 min de cititȘtergeți un raport personalizat creat pe sistemul dumneavoastră#Din meniul derulant Raport Personalizat, localizați raportul personalizat pe care doriți să-l ștergeți și faceți clic pentru a selecta#Selectați [Personalizați] pentru a vedea detaliile setate pentru raportul personalizat#În ecranul Personalizați, faceți clic pe [Ștergeți] pentru a elimina raportul#Faceți clic pe [OK] pentru a confirma ștergerea