Această funcție vă va permite să deconectați fișele de linie de la selecțiile dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că veți putea trata fiecare selecție a clientului independent.
Important: Puteți deconecta fișele de linie de la selecții, dar nu le puteți reconecta.
În vizualizarea listei de selecții, veți putea localiza fișa de linie trimisă
Faceți clic pe selecție pentru a o deschide
Veți vedea apoi un banner galben în partea de sus a selecției care indică faptul că selecția este legată de o fișă de linie și puteți face clic pe [DECONECTARE] pentru a deconecta selecția de la fișa de linie originală
Sfat: Până când selecția a fost deconectată de la fișa de linie, toate actualizările pe fișa de linie se vor aplica automat la selecțiile dumneavoastră