Funkcia 'Zrušiť odoslanie SO' vám umožní presunúť portálom odoslané objednávky späť do stavu čakajúce na množstvá / výber a následne odoslať výber vášmu kupujúcemu prostredníctvom nového portálového odkazu na vykonanie zmien a opätovné odoslanie.
Upozornenie: Keď už ste vytvorili poddokumenty pre odoslané objednávky alebo ste prepojili množstvá objednávky s výrobnou objednávkou v module Analýza výroby, nebudete môcť vykonať túto akciu.
Prejdite na zobrazenie zoznamu výberov, kde budú uvedené všetky odoslané portály:
Pre odoslanú portálovú objednávku, ktorú chcete zrušiť, kliknite na zložené menu > vyberte 'Zrušiť odoslanie SO'
Potvrďte, či chcete pokračovať, kliknutím na 'Áno, pokračovať'
Objednávka vytvorená pre túto odoslanú portálovú objednávku bude vo vašom systéme neaktívna:
v zobrazení zoznamu vašich výberov bude odstránený pôvodný portálový odkaz, ale množstvá objednávky zostanú.
Budete musieť odoslať nový zoznam zákazníkovi, aby mohol znovu pristúpiť k portálu prostredníctvom nového odkazu a odoslať svoju aktualizovanú objednávku
Tip: Ak je ikona obálky na odoslanie e-mailu vášmu kupujúcemu sivá, znamená to, že dátum vypršania platnosti je v minulosti. Upraviť výber na zvýšenie počtu dní, aby bol dátum vypršania platnosti výberu v budúcnosti.
Potom dostanú e-mail s novým odkazom:
Potom môžu pokračovať v úprave/pridávaní k svojej objednávke od miesta, kde skončili, a odoslať novú objednávku podľa potreby. Ich pôvodný výber produktov a množstvá sú zachované.