Táto funkcia vám umožní odpojiť vaše lístky od vašich výberov. To znamená, že potom budete môcť zaobchádzať s každým zákazníckym výberom nezávisle.
Dôležité: Môžete odpojiť svoje lístky od vašich výberov, ale nemôžete ich znovu pripojiť.
Na vašom zozname výberov budete môcť nájsť váš odoslaný lístok
Kliknite na výber, aby ste ho otvorili
Potom uvidíte žltý banner na vrchu výberu, ktorý uvádza, že výber je pripojený k lístku a môžete kliknúť na [ODPOJIŤ], aby ste odpojili výber od pôvodného lístku
Tip: Kým nebude výber odpojený od lístku, všetky aktualizácie na lístku sa automaticky použijú na vaše výbery