Keď je objednávka uzamknutá, nemôže byť upravená alebo zmenená a iba používatelia s udeleným povolením ju môžu odomknúť
Upozornenie: Objednávky môžu byť uzamknuté/odomknuté iba vtedy, ak má váš používateľ systémové povolenie na to. Ak k tomu nemáte prístup, vy alebo váš systémový administrátor budete musieť mať svoje povolenia používateľa