Після блокування замовлення його не можна редагувати чи змінювати, і тільки користувачі з наданими дозволами можуть розблокувати
Попередження: Замовлення можуть бути заблоковані/розблоковані лише, якщо ваш користувач має системний дозвіл на це. Якщо ви не можете отримати доступ, вам або вашому системному адміністратору потрібно буде мати ваші Дозволи користувача