След като Поръчката е заключена, тя не може да бъде редактирана или променяна и само Потребители с предоставени разрешения могат да я отключат
Предупреждение: Поръчките могат да бъдат Заключени/Отключени само ако вашият потребител има системно разрешение за това. Ако не можете да получите достъп до това, вие или вашият системен администратор ще трябва да предприемете действие. За да предоставите системни разрешения:Общи настройки - Управление на потребители - Потребителски разрешения