Jakmile je objednávka uzamčena, nelze ji upravit ani změnit a pouze uživatelé s uděleným oprávněním ji mohou odemknout
Varování: Objednávky lze uzamknout/odemknout pouze tehdy, pokud má váš uživatel systémové oprávnění to udělat. Pokud k tomu nemáte přístup, vy nebo váš správce systému budete muset mít své uživatelské oprávnění