Slett planlagt rapportKopier sidenOppdatert november 9, 20261 min lesingFor å slette planlagte rapporter du ikke lenger bruker og gjøre plass til nye rapporter å planlegge!#Fra 'Rapporter', klikk på '+'-ikonet ved siden av 'Planlagte rapporter:#Dine eksisterende planlagte rapporter vil bli listet her, velg den du vil slette:#Klikk deretter på 'Slett' for å fjerne planleggingen av denne rapporten: