Tilpasset rapport - SlettKopier sidenOppdatert november 9, 20261 min lesingSlett en egendefinert rapport opprettet på systemet ditt#Fra nedtrekksmenyen for egendefinerte rapporter, finn den egendefinerte rapporten du ønsker å slette og klikk for å velge#Velg [Tilpass] for å se detaljer for den egendefinerte rapporten#Innenfor Tilpass-skjermen, klikk [Slett] for å fjerne rapporten#Klikk [OK] for å bekrefte slettingen