Możesz ustawić Arkusz Linii jako Nieaktywny. Status Nieaktywny jest w połowie drogi do usunięcia, a rekord nie będzie się już wyświetlał, chyba że specjalnie go wyszukasz.
Cyfrowy Showroom - Arkusze Linii - Utwórz Nowy Arkusz Linii według Próbników
1 min czytania