Możesz ustawić Arkusz Linii jako Nieaktywny. Status Nieaktywny to połowa drogi do usunięcia, a rekord nie będzie się już wyświetlał, chyba że specjalnie go wyszukasz.
Kliknij na nazwę Arkusza Linii, aby edytować
Przewiń do dołu zakładki Szczegóły Ogólne i odznacz [Aktywne]
Kliknij [Zapisz]
Zaktualizuj Powiązane Wybory
Jeśli wysłałeś Arkusz Linii do swoich kupujących, zostaniesz zapytany, czy chcesz zaktualizować wszystkie powiązane Wybory o zmiany wprowadzone w Arkuszu Linii. Odznacz pole [Aktualizuj Wybory] w razie potrzeby. Pamiętaj, że powiązane Wybory nie zostaną dezaktywowane, gdy Arkusz Linii jest nieaktywny.