Po zablokowaniu zamówienia, nie można go edytować ani zmieniać, a tylko użytkownicy z odpowiednimi uprawnieniami mogą je odblokować
Ostrzeżenie: Zamówienia mogą być blokowane/odblokowywane tylko wtedy, gdy użytkownik ma do tego uprawnienia systemowe. Jeśli nie masz do nich dostępu, Ty lub Twój administrator systemu będziecie musieli mieć swoje Uprawnienia Użytkownika