Når en innkjøpsordre er låst, kan den ikke redigeres eller endres, og bare brukere med innvilget tillatelse kan låse opp
Advarsel: Ordre kan bare låses/låses opp hvis brukeren din har systemtillatelse til å gjøre det. Hvis du ikke har tilgang til dette, må du eller systemadministratoren din gjøre dette. For å gi systemtillatelser:Generelle innstillinger - Brukeradministrasjon - Brukertillatelser