Når en bestilling er låst, kan den ikke redigeres eller endres, og bare brukere med gitt tillatelse kan låse opp
Advarsel: Bestillinger kan bare låses/låses opp hvis brukeren din har systemtillatelse til å gjøre det. Hvis du ikke har tilgang til dette, må du eller systemadministratoren din ha dine brukertillatelser