Odată ce o comandă este blocată, nu poate fi editată sau modificată și doar Utilizatorii cu permisiune acordată o pot debloca
Avertisment: Comenzile pot fi Blocate/Deblocate doar dacă utilizatorul dumneavoastră are permisiunea sistemului să facă acest lucru. Dacă nu puteți accesa această funcție, dumneavoastră sau administratorul de sistem va trebui să aveți Permisiunile Utilizatorului